Webinar:

Madkundskab i grundskolen

Den 23. maj 2022 kl. 09.00 – 10.00

Dagens emne


Hvorfor oplever flere madkundskabslærere, at kompetencer, tid og faciliteter ikke altid er tilstrækkelige? Det kommer Madkulturens nationale, faglige undersøgelse med nogle bud på, som vi præsenterer og debatterer på dette webinar, 23. maj kl. 9-10.

Den obligatoriske madundervisning har gennem årerne skiftet både navn og faglige mål – husgerning, hjemkundskab – og nu – madkundskab. Kært barn har mange navne. Og i skoleåret 2019/2020 blev madkundskab som valgfag gjort til et prøvefag. Faget har høje ambitioner og skal følge med tiden.

Der er samtidig mange forskellige opfattelser og myter omkring fagets status, muligheder og udfordringer i praksis. På webinaret kortlægges madkundskab i grundskolen anno 2022 på baggrund af en helt ny national, faglig undersøgelse fra Madkulturen, og et ekspertpanel debatterer, hvordan kommer vi i mål med fagets ambitioner og potentiale.

Ekspertpanel:

  • Rasmus Munk, køkkenchef på Alchemist
  • Tomas Nagel, madkundskabslærer
  • Majbritt Pless, madkundskabslektor

Hannibal Hoff

Videnskonsulent i Madkulturen

Du er i trygge hænder

Du vil blive ført sikkert igennem dagens program af vores moderator

Moderator

Judith Kyst

Direktør i Madkulturen

Kom indenfor!

Klik på start for at deltage

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more